(ФОТО) Премиерот Ковачевски си купи тост во Битола: Сега знам каде може добро да се вечера!

Премиерот на Македонија, Димитар Ковачевски по завршувањето на граѓанската трибина „Силно и одлучно кон иднината“ во Битола, си купи вечера од Широк сокак – тост.

Тој се заблагодари на вработените, потенцирајќи дека му е драго што има вредни луѓе кои ги развиваат своите бизниси.

„Им благодарам на Габриела и на Кирче за вкусниот тост, за љубезноста и за разговорот на крајот на овој ден во убавата Битола. Сега веќе знам каде на Широк сокак може добро да се вечера. Малите и семејните бизниси, се двигатели на економијата, драго ми е што има многу вредни луѓе кои веруваат во себе и ги развиваат своите бизниси, тука, дома“, напиша Ковачевски.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s