(Видео) Трајко Славески се извини што повикуваше да се гласа за Данела Арсовска

Трајко Славески: Извинете што повикував да се гласа за Данела.

Ефтов: Триесет години само се извинувате. Се отепавте од извинување 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s