Пратеникот Мартин Костовски – Потпишан договорот Фронтекс, со овој чин се гарантира заштита на македонскиот јазик за век и векови

🚩Потпишан договорот Фронтекс, со овој чин се гарантира заштита на македонскиот јазик за век и векови ‼️

🚩Денес сме сведоци на исполнување на заклучоците кои ги гласавме во Собранието ‼️

🚩Горди сме на нашите храбри патриотски одлуки ‼️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s