(ВИДЕО) Хит во најава: Кеба направи преработка на „Васко Жабата“

И кога ќе помислиме дека се сме виделе, припадниците на музичката сцена секогаш успеваат да не изненадат. Така беше и со српскиот пејач Драган Којиќ – Кеба кој го преработи бугарскиот хит „Комбајн вршачка“ или попознат како „Васко Жабата“.

Имено, Кеба на својот канал на Јутјуб ја објавил песната „Евала“, која е всушност преработка на нумерата која предходните месеци беше хит на социјалните мрежи.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s