(ВИДЕО) Нешто модерно и оригинално од Адел – објавен нов спот

Речиси една година по објавување на албумот „30“, Адел конечно објави спот за песната „I Drink Wine“. Првиот впечаток е дека ова е нејзиниот најмодерен спот досега, прикажувајќи ја пејачката во вода, со чаша вино во раката.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s