“Bella” нова хит песна на младите Лара и Пајак (Видео)

На што туку завршениот “Макфест”, едни од учесниците кои се појавија на фестивалската сцена беа и младите Пајак и Лара кои заедно ја промовираа својата најнова песна која веруваме дека идниот период ќе биде голем хит. “Bella” е насловот на песната за која што се погрижија Христијан Настески – Пајак кој ја подготви музиката и текстот, додека пак аранжманот, миксот и мастерингот го подготви Иван Јованов – Iwayo. Интересно е што за оваа песна уште пред стартот на фестивалот од страна на Урбан Рекордс беше снимен видео спот кој беше промовиран на нивниот YouTube канал. Во продолжение погледнете за што станува збор:

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s