Падна договор: Ковачевски објави фотка со студентите

Статус на Ковачевски

Драго ми е што денешниот конструктивен состанок со студентите го завршивме со позитивно решение. Се договоривме и понатаму да се користи студентскиот оброк по старите критериуми, а преку отворен дијалог ќе најдеме и системско решение.

Студентите секогаш имаат право да ги кажат своите ставови, а ние како Влада ќе бидеме секогаш тука да ги слушнеме, да разговараме и да преземаме мерки за подобрување на студентскиот стандард, бидејќи тие се иднината на државата.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s