Данијела Мартиновиќ ја претстави својата песна „Vjerujem ljudima“: „Оваа песна е ода за луѓето и добрината што живее во секој човек.“

Данијела Мартиновиќ ја претставува својата песна „Vjerujem ljudima“ за која вели: „Оваа песна е ода за луѓето и добрината што живее во секој човек.“

„Верувам во луѓе“ е напишана од композиторот, гитарист и продуцент Зоран Мишолонгин, кој стои зад музиката и текстот, аранжман на Томислав Модриќ. За родукцијата се одговорни Томислав Модриќ и Мирослав Лесиќ, а целата музичка приказна дополнително ја допрецизираше ансамблот „Husar & Tomčić“. Вокалниот аранжман на хорот го обезбеди Ивана Хусар Млинац.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s