Нова песна на Елена Ристеска и италијанскиот DJ Sparadise (Видео)

Нова песна на англиски јазик отпеана од македонската пејачка и автор Елена Ристеска и познатиот италијански диџеј Франческо Спарачело или Dj Sparadise.

Специфичниот вокал на Елена и прекрасната мелодија на македонскиот продуцент и композитор Лазар Цветковски успеаја да ја направат оваа песна совршена според замислата на овој диџеј воедно и аранжер, заедно со Алесандро Ло Нигро кој исто така работеше на аранжманот, и двајцата се од Италија.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s