БЛЕСНА КРИВА ПАЛАНКА ВО ИЛЈАДА БОИ: Градот постави Новогодишна елка, Божикен маркет и други украси

Градоначалникот на Крива Паланка, Сашо Митовски во објава на Фејсбук соопшти дека градот веќе го живее празничното расположение, особено откако блесна во илјада бои.

-Блескава новогодишна атмосфера го осветли градот, за нови насмевки, радост и незаборавни моменти во пресрет на највеселите празнични денови што претстојат.

Детски радосни лица, исполнети со среќа срца и мигови за паметење – за тоа сме тука, и ние во општината, но и нашинците на кои при срце им е татковината.

Нека сјајот во детските очи и убавата енергија во мислите на граѓаните бидат единствена слика на нашата убава Крива Паланка. Сегогаш работиме со за Крива Паланка, напиша Митовски.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s