Најпожелната жена на светот ги покажа бујните гради и целосно го залуде светот

​Актерката Моника Белучи (58) важи за една од најубавите жени во светот. 

Убавата актерка се фотографираше на прагот на седмата деценија за насловната страница на магазинот „Мадам“ во многу смела комбинација.

На фотографијата таа носи црни панталони со висок струк во комбинација со проѕирна златна блуза, под која блеснаа нејзините голи, бујни гради.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s