Страшно паѓање на Лука Дончиќ врз навивачите (ВИДЕО)

Во обид да ја фати топката, која не успеа да ја контролира по скокот, Дончиќ изгуби рамнотежа приближувајќи се кон публиката покрај подот. Тој падна преку првиот ред, превртувајќи се во еден момент така што стапалата му беа во воздух, а главата на подот. Натпреварот заврши 113:101 за Клиперс.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s