(Видео) Ако сопругот и швалерот не ми даваат пари, мора да се задолжам – советничка го брани Муцунски

Ако јас како мајка, како домаќинка, сопругот не ми дава пари, швалерот не ми дава пари, па мора да се задолжам…

Со овие зборови советничка од општина Аеродром од редовите на ВМРО-ДПМНЕ ја брани одлуката на градоначалникот, Тимчо Муцунски општината да се задолжи за да ги реализира капиталните инвестиции.

Видеото од говорот на советничката синоќа беше споделувно и коментирано на социјалните мрежи.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s