(Видео) Најчудната емисија во која Меси некогаш гостувал

Лео на 17 години, како нова млада ѕвезда доаѓа во една емисија. Тивок и скромен каков што секогаш е, налетува на полу-идиоти кои мислат дека прават шоу а уствари се глупираат. Како ли ги издржал.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s