Премиера: Тајзи – „Сакам“ (Видео)

Тајзи празнично промовираше нов сингл. „Сакам“ е негова најнова песна, за која тој ги напиша музиката и текстот. Аранжманот е на Иле Спасов, а всушност се работи за демо снимка снимена во домашното студио која е стара повеќе од 5 години.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s