Андреа го објави спотот за „Телепатија“ (Видео)

Последната македонска евровизиска претставничка продолжува со создавање нова музика. Андреа сега го промовираше спотот за песната „Телепатија“.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s