(ФОТО) Меси на семејно зимување – Објавата на Инстаграм руши рекорди

Антонела сподели и неколку семејни фотографии, а нејзината објава доби над пет милиони допаѓање.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s