(ФОТО) Сите се свртеа кон пејачката – Северина сподели хит фотографија!

Северина пред десет години прошета низ центарот на Дубровник во тесен фустан од тантела, кога ги остави без зборови минувачите, но и калуѓерките.

Сите собрани, вклучително и претставници на црквата, се свртеа кон пејачката додека таа снимаше реклама за модел на автомобил, чие лице беше во тој момент.

Северина им се насмевна на бројните свештеници и калуѓерки, а истата реакција ја предизвика и кај нив.
Северина се потсети на оваа ситуација од пред 10 години.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s