Како звучи “Бисер Балкански„ во изведба на Велевска, Миле Кузмановски и Наум Петревски (Видео)

Единствениот естраден магазин “Бекстејџ„ го прослави својот 15-ти роденден.На прославата присуствуваа голем дел од јавниот живот, еминентни ликови од домашниот шоу бизнис.
На истиот роденден беа доделени награди,признанија, но и се даде почит на големиот Гоце Николовски.

Во негова чест Елена Велевска, Наум Петревски, Миле Кузмановски и Благоја Грујевски го испеаа големиот хит “Бисер Балкански„ а како звичи слушнете во видеото

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s