ПРЕМИЕРА: „Мамим“ – Тијана Дапчевиќ

Нашата Тијана Дапчевиќ оваа година по втор пат учествува на Националниот избор на Србија за песна на Евровизија. Денеска, српскиот национален сервис РТС ги објави сите песни кои се натпреваруваат. Автори на песната се Ана Радоњиќ позната како Зое Кида и композиторот Андрија Гавриловиќ.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s