(Видео) Скандал на фестивалот Сан Ремо, пејачот ја демолира сцената среде настап

Познатиот италијански пејач Рикардо Фабричони, познат како Бланко, направи скандал на сцената на првата вечер на фестивалот.

Во текот на својот настап се појавиле технички проблеми, па во еден момент тој почнал да ја уништува сценографијата на сцената. Тој ги шутирал цвеќињата, ги фрлал плочите на кои биле наредени рози и се однесувал непристојно со музичарите кои настапувале со него. Дивеењето не престанало до самиот крај на настапот, а по завршувањето, неговото однесување на иде на жестоки реакции од публиката.

Sanremo 2023 – Blanco non sente la sua voce e distrugge il palco

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s