(Видео) Теа Таировиќ покажа премногу, а фановите презадоволни! Секси настап со мешање и поглед на гаќичките

Моментално една од најпопуларните пејачки Теа Таировиќ е позната како личност која создава одлична атмосфера, a за нејзините танцови потези на големо се зборува.

Имено, Теа неодамна на настап се појави во фустан ескремно мини, што повеќе открива отколку покрива. Згора на тоа – и со длабоко деколте. А во еден момент покажала и премногу…Па не е чудо што видеото веднаш стана вирално.

Додека пејачката ги мрдаше колковите, под фустанот и се гледаа гаќичките, а присутните внимателно го следеа секој нејзин потег.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s