(ВИДЕО) Војниците на АРМ помогнаа во спасувањето на 5 годишно дете од урнатините во Кахраманмараш

Убавата вест ја сподели Министерката за одбрана на својот фејсбук профил – “📌Армијата помогна во успешната акција да се спаси 5 годишно дете од урнатините во Кахраманмараш.

Нашиот армиски тим, заедно со турскиот тим за пребарување, попладнево го пронајдоа и извлекоа пет годишниот Сулејман од урнатините.

Честитки за подвигот!

Сулејман да е здрав и жив и да има долг живот. 🙏

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s