(Галерија) Возилата на БРАКО за одржување хигиена во урбани средини се претставуваат на саем во Калифорнија

📢Возилата на БРАКО на саем во Калифорнија

📌Возилата на БРАКО за одржување хигиена во урбани средини се претставуваат на саем во Калифорнија во рамките на Конференцијата за градски управи, која се одржува од 8 до 10 февруари во градот Карлсбад.

✅Оваа конференција редовно ги снабдува со современи и неопходни информации членовите на раководствата на градовите и обезбедува широк ранг на новини и податоци кои го помагаат менаџирањето на градските средини.

👉Возилата на БРАКО се пласираат на американскиот пазар преку фирмата-ќерка на БРАКО во Калифорнија и саемот е можност за ново организирано претставување пред градските власти во тој дел на САД.

🇺🇸Возилата веќе се набавени од повеќе градови во Калифорнија, како Сан Франциско, Лос Анџелес, Сан Диего, Сакраменто, Сан Маркос, Сан Бруно и други, а нарачки пристигнуваат и од други градови низ САД.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s