(ВИДЕО) Пајак и српскиот пејач Мс Стојан направија супер песна

Македонскиот рапер Пајак и српскиот пејач Мс Стојан ја промовираа својата нова песна „Моја мала“ која за кратко време има над милион прегледи и многу пофалби.

„Прејака песна, Пајак, чекор по чекор ќе го достигне врвот. Мс Стојан во комбинација со Пајак е совршен. Песната е тресок.“. „ Браво песната е бомба“ „Добитна комбинација“„ Најдобриот од Македонија и најобриот од Србија е бомба“… Ова се само дел од коментарите на фановите на двете музички ѕвезди. За само два дена откако излезе песната на социјалните мрежи има над 1 200 000 прегледи.

MC STOJAN x PAJAK – MOJA MALA (OFFICIAL VIDEO)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s