Исплатени субвенциите за полјоделски култури

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој (АФПЗРР) денеска изврши исплата на субвенциите за полјоделски култури. Исплатени се над 24.000 корисници со вкупна финансиска поддршка од 422,4 милиони денари.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s