„Крени кишо“ нов сингл од претстојниот албум на „Дивље јагоде“ (Видео)

По трите одлични синглови „Plave noći bez tebe“, „Zašto ranije nisi došla”, „Vanilla i znoj“, Јагоде сосема неочекувано објавиja нов, четврти сингл од претстојниот студиски албум.

Сè што можеме да слушнеме во аудио формат, но и да видиме во новиот спот на синглот „Крени кишо“, зборува за непостојаноста на овој легендарен бенд. Дивите јагоди дефинитивно „catch up in time“, ако зборуваме за продукцијата и општиот звук што го носи оваа песна.

Координираниот и докажан тандем Тони Јанковиќ и Ливио Берак, по нумерите „Ulica na lošem glasu“ и „Plave noći bez tebе“, по трет пат докажа дека двајца сосема различни вокали можат да работат совршено.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s