Претседателот на Сојузот на борци наполни 100 години

Ретко имаме можност да разговараме со личност што доживеала еден век.

Денеска наздравивме за 100 – от роденден на Никола Стојановски, претседател на Сојузот на борци.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s