(ВИДЕО) Објавен првиот трејлер за филмот „Флеш“

„Ворнер брос“ и „Ди-си комикс“ го објавија првиот трејлер за новиот суперхеројски филм „Флеш“ (The Flash), со Езра Милер во насловната улога.

Световите и универзумите ќе се судрат кога Бери ќе одлучи да ги искористи своите супермоќи и да се врати во времето за да ги промени настаните од минатото, се вели во еден опис на филмот. Во него глумат и Бен Афлек, Мајкл Шенон, Кирси Клемонс, Саша Кејл, како и Мајкл Китон – како „Бетмен“ од „мултиверзумот“.

Режисерската палка му припадна на Енди Маскиети, а приказната на Џоби Харолд во сценарио ја преработи Кристина Ходсон.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s