Голем осмомартовски концерт во Драмски на Александар и Дац

8 март што ќе се памти ❤️

“Уште ми фалиш – посветено на жената” – специјална вечер на романтика и љубов. Тричасовна програма во два дела : концерт во сала и коктел музичка забава во фоајето на театарот (високи маси, кетеринг и пијалак), хумана мисија, специјални гости и подароци!

Влезниците се во ограничен број и може да се набават онлајн и во продажната мрежа на КупиКартиЗаСе и во Југотон во ГТЦ – инфо на 02 3 239 860

8 март, среда, 20 часот!

Дац и Александар во Драмски!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s