Марио Арангеловски, заедно со Михаил Митовски – Мише ја промовираа нивната дуетска песна „Фон“

Јутуберот и учесник во неколку домашни и регионални талент шоуа, Марио Арангеловски, заедно со Михаил Митовски – Мише ја промовираа нивната дуетска песна „Фон“. На текстот и музиката се потпишуваат неколку автори и тоа InsertAKik, Boof, Popo и AndrejNik. А, зад видеото, кое наликува на криминалистички филм е потпишан Константин Митевски.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s