(Видео) Пејачот Хари Стајлс на својот концерт пиеше алкохол од патика

Музичарот Хари Стајлс ги вџаши фановите со својот потег на концертот во Перт во рамките на неговата австралиска турнеја. Ја соблекол едната патика и во неа истурил алкохолен пијалак, кој потоа го испил пред публиката.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s