(ВИДЕО) Шакира руши рекорди и со новата песна заедно со Керол Џи

По успешниот хит кој подигна прашина, Шакира ја претстави новата песна која ја сними со колумбиската пејачка Керол Џи.

Песната „TQG“ излезе денес како дел од новиот албум на Керол, „Mañana Será Bonito“, а доби повеќе од 21 милиони прегледи на Јутјуб во првите 15 часа откако е објавена.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s