(ФОТОГАЛЕРИЈА) Мини бикини за на Малдивите – Северина во шестата деценија изгледа бомбастично

Популарната балканска пејачка Северина ужива на егзотичните Малдиви.

Атрактивната Севе годинава полни 51 година но нема проблем да се соблече во минијатурно бикини.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s