(ВИДЕО) Ана Николиќ руши рекорди на слушаност со својата нова песна

„Невина и крива“ е насловот на најновиот хит на Ана Николиќ.
Ана Николиќ ги изненади своите фанови со новиот хит наречен „Невина и крива“, чиј автор е Милош Рогановиќ. Песната вежеќе стана тренд на Интернет, и веќе е преслушана повеќе од 1.5 милион пати на каналот Hype music YouTube.

Нејзината автентичност и искреност ѝ го привлекоа вниманието на публиката, а „Невина и крива“ веќе е прогласена за еден од најголемите хитови оваа година. Песната е совршена комбинација на модерен поп-звук и емотивен текст, што ги натера фановите веднаш да се заљубат во неа.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s