(Видео) Како научно – фантастичен филм: Снимка од леден прст кој убива се што ќе допре

Како научно – фантастичен филм: Снимка од леден прст кој убива се што ќе допре

Снимката од ледениот прст на смртта кој полека се спушта од мразот во океанот, познат како леден сталактит или глечер на смртта,стана вирален на социјалните мрежи…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s