Некогаш ја нарекуваа Биг Мама, а денес слободно може да ја наречеме Секси мама (Фото)

Сигурно многумина од вас се сеќаваат на пејачката Биг Мама која до пред неколку години беше дел и трката за да ја претставува нашата земја на изборот за песна на Евросонг. Нејзиното вистинско име е Бесјана Касами, меѓутоа поради својот препознатлив изглед во тоа време, таа го доби прекарот Биг Мама.

Но, денеска од таа Биг Мама остана само прекарот, бидејќи кога ќе погледнете како изгледа сега, можеби треба да го го носи прекарот Секси Мама.

Ќе се прашате зошто? Погледнете во продолжение:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s