Агелер: Едно или две имиња од Македонија наскоро ќе се најдат на црната листа на САД

Едно или две имиња од Македонија наскоро ќе се најдат на црната листа на САД. Ова е одговорот на американската амбасадорка Анџела Агелер на прашање на ТВ 24 кога ќе се објави листата и кои македонски имиња ќе ги заокружи официјален Вашингтон како непожелни.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s