Конечно промовиран дуетот на Емина Јаховиќ и Ацо Пејовиќ (Видео)

Денеска конечно светлоto на денот го здогледа дуетот на Аце Пејовиќ и Емина Јаховиќ кој публиката нетрпеливо го чекаше. Токму на денот на жената, на публиката и ја подарија песната „Рано је“, која веќе во најава предизвика лавини од позитивни коментари. Целата приказна е придружена со високобуџетен спот кој со денови се снимаше на неколку луксузни локации, а публиката се согласува дека спотот е направен како вистинска бајка.

Емина е автор на музиката и текстот. Нашиот Дарко Димитров исто така работеше на музиката а тој заедно со Иле Спасов е автор и на аранжманот.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s