Тони Цетински им подари песна на своите обожавателки за 8-ми март (Видео)

Најубавиот и најискрен подарок е песната затоа што секогаш доаѓа од срце, а Тони Цетински знае најдобро, тој ни носи токму таков нов сингл – „Vojnik pod zvijezdama“. Тој одлучи да ја даде оваа посебна песна на сите жени на светот на еден ден посветен само на нив, но и на војската на љубовта, неговите верни обожаватели. Притоа, тој уште еднаш потврди зошто го обожаваме сите овие години, не само како музичар, туку и како човек кој го прави она што го прави од чистата љубов, и затоа е познат и баран низ целиот регион и пошироко.

Автор на музиката и стиховите е Доминик Милош, додека Михаел Блум од Хит продукција се погрижи за аранжманот.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s