Мајли Сајрус го издаде новиот албум

Мајли Сајрус го објави својот 8-ми студиски албум Endless Summer Vacation и нов спот за песната River.

Откако песната „Flowers“ ги освои сите топ листи, музичарката објави нов албум, кој го опиша како „љубовно писмо до Лос Анџелес“.

Пред објавувањето на албумот, таа опиша дека Бескрајниот летен одмор ќе биде поделен на два дела, AM и PM, кои функционираат како посебни ентитети и ја објасни позадината на нивното создавање.

Албумот содржи и две соработки, со Бренди Карлајл на Thousand Miles и со Сиа на песната Muddy Feet. Ако песните се исто толку успешни како Flowers, која што стана светски хит на неколку листи на Билборд дури шест недели по ред, Мајли би можела да има албум на кариерата пред неа.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s