(Видео) Последни подготовки пред утрешната „Златна бубамара на популарноста“

Годинава се одржува под мотото „Да штедиме и да не се штедиме, да ги наполниме батериите на скапа тарифа“.

Во моментов се одржува генералната проба во спортскиот центар „Борис Трајковски“…

Оттаму ја вклучуваме Тамара Стојкова… Тамара што да очекува публиката годинава, а сѐ што ќе се случува најдобро знае Ранко Петровиќ, организатор на „Златна бубамара на популарноста“.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s