Претседателот Пендаровски положи цвеќе и оддаде почит нa хероите на Обединетите Арапски Емирати

“Во Вахат Ал Карама – Оазата на достоинството, положив цвеќе и оддадов почит нa хероите на Обединетите Арапски Емирати, кои го дале својот живот за државата.

Овој меморијален центар претставува мост помеѓу сегашноста и минатото и го симболизира достоинството на хероите.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s