(ВИДЕО) Публиката воодушевена од ерменската песна за Евровизија

Ерменската претставничка Бринет преда објави песната „Future Lover“ со која ќе се натпреварува на Евровизија, а песната веќе собра повеќе од милион прегледи на официјалниот „YouTube“ канал на Евровизија.

„Победничка“, „Оваа песна ми ја допре душата“, „Моќна. Ќе заврши високо“, „Фантастична“, „Ерменија е сервиран квалитет“, се само дел од коментарите на воодушевените фанови.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s