(Видео) Тамара Тодевска ја промовираше својата најнова песна и спот, „Нијагара“

Тамара Тодевска денеска ја промовираше својата најнова песна со наслов „Нијагара“. Новиот сингл е на српски јазик, а Тамара за прв пат се јавува како ко-автор. Таа заедно со Лазар Цветкоски ги напиша музика и текстот.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s