(ВИДЕО) Либеро Бенд со нова песна – Слушнете ја „Ангел“

Либеро бенд објавија нова песна. Се вика „Ангел“ и од прво слушање ја воодушеви публиката.

Најбараниот македонски бенд уште еднаш покажа дека со напорна работа и посветеност ја побива тезата дека состојбата на музичката сцена кај нас не е добра.

Иван Иванов, Александар Темелковски, Дејан Стојановиќ, Алек Тасевски и Јордан Георгиевски прекрасната песна ја промовираа и со одличен видео запис.

Зад музиката и текстот се потпишаа славните брат и сестра Лазар и Магдалена Цветковски.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s