(ФОТО) Падна снег во охридска Куратица

Снег падна вечерва во охридското село Куратица, кое се наоѓа на околу 1.100м надморска височина.

Врнежи на снег можат да се забележат и на други повисоки точки низ Македонија, како Маворово, Крушево, Попова Шапка, Пониква и Копанки.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s