Раде Шербеџија во новата песна на раперот Едо Маајка

Едо Маајка го претстави спотот за една од неговите најважни песни во неговата долга кариера, „Moj put“, каде гостува еден од најпосебните уметници на овие простори, Раде Шербеџија.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s