(Фото и видео) Снежна идила вечерва низ скијачките центри во Македонија

– Под влијание на изразена циклонска активност со центар над Медитеранот, во следните часови, како и во текот на претстојната ноќ врнежите во јужните и од југоисточните предели од Македонија ќе бидат проследени со грмежи. На планините и на некои повисоки места во западните делови врнежите веќе преминаа во снег и започна да се формира нова снежна покривка. Како што може да се види од камерите на skimacedonia снежна покривка е формирана низ скијачките центри во Македонија, Попова Шапка, Маврово, Крушево, Нижеполе, Пелистер, Пониква…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s