Тони Михајловски: Златна Бубамара е моја идеја, РАНКО Е ЛОПОВ, 30 ГОДИНИ СЕ КИТИ СО ТУЃИ ПЕРЈА (ВИДЕО)

Јас ја смислив Златна Бубамара на популарноста. Мене ми се роди идеја, каде што ќе се сублимираат сите наградни манифестации на едно место, сето ова да биде од забавен карактер, а водителот да биде „стенд ап“ мајстор, вели актерот Тони Михајловски во „Бомбакис подкаст“ потенцирајќи дека Ранко му ја украл идејата.

– Седевме дома кај Игор Џамбазов, бевме јас, тој, Искра и Ранко, за којшто имам снимено преку 400-500 реклами во тоа време и му ја раскажав идејата. И му се допадна. Одлична е идејата, рече Ранко, ќе ја крстиме Златна бубамара на популарноста. Ранко е лопов, 30 години се кити со туѓи перја. Ако сака нека ме тужи, а јас можам да го опонирам“, изјави Михајловски.

Михајловски во гостувањето во „Бомбакис поткаст“ открива дали некогаш би се вратил во политиката, а говори и за неговите планови и новитети кои ги започнал со маестро Игор Џамбазов.

За родното Куманово, неговите универзитетски денови, работата и борбата за живот, шоуто „Опуштено“, „Идол“ и политичкиот живот, па се до неговите сегашни и идни планови, разговара со Станковски, во новата епизода од „Бомбакис поткаст“.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s